Gameskopie.png
powerboat_olymp_speeltuinspelen_EWF_190213_19A1780.jpg
veerkrachwebsite9.jpg
78280_341033155994621_1111484730_o.jpg
boombox shop.jpg
EWZ_1488.jpg
_MG_0596.JPG
458751_1486411358289005_5124459941866110839_o.jpg
Gameskopie.png

GAMES


SCROLL DOWN

GAMES


powerboat_olymp_speeltuinspelen_EWF_190213_19A1780.jpg

OLYMPISCHE SPEELTUIN SPELEN


OLYMPISCHE SPEELTUIN SPELEN


DE OLYMPISCHe SPEELTUIN SPELEN; NIEUWE SPELLEN IN DE SPEELTUIN

Tijdens de Olympische Speeltuin Spelen worden speeltoestellen in speeltuinen opnieuw uitgevonden. Zo leer je de speeltuinen in je buurt beter kennen en ook je buurtbewoners! Kinderen maar ook ouderen spelen de spellen in teams. De Speeltuin Spelen richten zich op vijf verschillende elementen: creativiteit, sportiviteit, concentratie, doorzettingsvermogen en samenwerken. Deze sociale elementen zorgen ervoor dat iedereen mee kan doen en je dus niet per se de snelste hoeft te zijn. De spellen variëren van stoelhockey tot aan een parcours afrennen en met sponzen een toren bouwen. Powerboat heeft de Spelen meermaals georganiseerd in Oosterflank en Rotterdam Noord en telkens weer zijn de kinderen en ouderen enthousiast. Niké, godin van de overwinning, moedigt de deelnemers aan. Voorafgaand aan de spelen bedenkt ieder team een yell. Na afloop mag ieder team op het winnaarsblok staan naast het olympisch vuur en wordt nogmaals de yell gedaan. Samen met Jantje Beton gaat Powerboat de Olympische Speeltuin Spelen bereikbaar maken voor heel Nederland.

veerkrachwebsite9.jpg

HET GROTE VEERKRACHT SPEL


HET GROTE VEERKRACHT SPEL


Wijkgids-dag in amsterdam

 
78280_341033155994621_1111484730_o.jpg

MIDGETSJOELEN


MIDGETSJOELEN


Midgestjoelen is een combinatie van midgetgolf en sjoelen, elke bak heeft weer een andere "handicap"!

Bij Midgetsjoelen speel je op speciaal ontworpen sjoelbakken die allemaal een 'handicap' hebben. Zo is er de bak met een haakse hoek, de 'Zig-zagbak', de 'Kegelbak', de 'Loopingbak' en de 'Schansbak'. Ontwerper Bas Kortmann heeft in totaal 14 verschillende bakken ontworpen en geproduceerd. Ze zijn gemaakt op basis van de officiële goedgekeurde wedstrijdbak van de Firma Schilte en door deze in prachtige kleuren gespoten.

Je kan losse bakken huren of een pakket. Dan komen we met een bak of zeven en twee begeleiders. Kijk op www.midgetsjoelen.nl voor meer informatie en het bestelformulier. Of stuur ons een berichtje.

 
boombox shop.jpg

BOOMBOX


BOOMBOX


Als BoomBox-er moet je zo snel mogelijk een muntje door de gangen van jou BoomBox leiden! 
Wie heeft als eerste zijn muntje uit de BoomBox?

Een masker op je hoofd? Pas als je hem opzet zie je het geheim; aan de binnenzijde zit een knikkerbaan! Door het spel te spelen, zien anderen je bewegen.

So you think you can't dance? Iedereen kan dansen! De knikkerbaan in de box is je choreografie. Er zijn in totaal wel 3 verschillende choreografieën.

Op een zwart-wit dansvloertje strijden twee mensen om de snelste tijd. Wie als eerste het muntje door de baan leidt, heeft gewonnen.

Wil je meer weten? Of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Stuur ons dan een berichtje.

 
EWZ_1488.jpg

KIJKDOOSJES


KIJKDOOSJES


Stiekem delen. Geheimen, wensen of complimenten achter laten en die van anderen bekijken in kleine kijkdozen. Anoniem of juist niet.

De kijkdozen hebben we ingezet om mensen van te voren te betrekken bij een evenement, of tijdens een evenement dingen met elkaar te delen. We haken in op de nieuwsgierigheid van mensen. Als je er één bekeken hebt wil je er meer bekijken. 

Je kan er gewoon een tekst in schrijven of een prachtig knutselwerkje van maken. Afhankelijk van het thema, de doelgroep en leeftijd.

Wil jij deze kijkdoosjes met begeleiding op je feest, verjaardag of festival? Of wil je ze kopen? Stuur ons dan een berichtje.

 
_MG_0596.JPG

HUGRUN


HUGRUN


kom in mijn armen! ren naar nikè en verdien een knuffel.

De Hug Run is een alternatieve Anna Maria koekoek. Nikè, de godin van de overwinning, en Hermes, de boodschapper van de goden en hulpje van Nikè, dagen iedereen uit om deel te nemen aan de wedstrijd. 

Hermes bereidt iedereen voor door een goede opwarming die je fysiek en metaal opwarmt, en Nikè leidt de wedstrijd. De eerste die aankomt bij het winnaars blok krijgt een dikke knuffel, applaus van de andere sporters en een prijs. 

Het blok is ± 2meter breed en de wedstrijd baan is aan te passen naar maximaal 15 meter.

Wil je meer weten over De Hugrun? Of wil je De Hugrun inhuren? Stuur ons dan een berichtje.

 
458751_1486411358289005_5124459941866110839_o.jpg

WOHLWOLLEN


WOHLWOLLEN


glück ist das einzige was geteilt sich verdoppelt. WohlwollEn is een gelegenheid tot genegenheid.

Alles begint met een houten hondenhok op wielen. Een hond deelt kaartjes uit aan het publiek, een meisje zingt, een wolkje stijgt op uit de schoorsteen. Ze komt uit het hok en rolt een enorm kleed uit. De hond nodigt iedereen uit om op het kleed te komen staan. Linkerhand op rood, rechterhand op blauwe spijkerbroek en linkerhand op rode wangen. Zeg gewoon 'JA!'.

De twister-performance duurt ongeveer 15 minuten waarna het meisje en de hond het kleed weer inrollen. De performance wordt begeleid met muziek en er wordt gebruik gemaakt van een microfoon.

Wil je meer weten over Wohlwollen? Of wil je Wohlwollen inhuren? Stuur ons dan een berichtje.