HET GEHEIME PARK onhult de mysteries van het park, de wijk en de bewoners

De laatste dag werd er een winnaar gekozen. Na de prijs uitreiking werden toen alle geheimen uit de boom gehaald en met een eind ritueel, waarbij er 1 symbolisch werd begraven, werden de geheimen weer geheim.

Daarnaast kon je dus ook het park leren kennen door met een plattegrond het park te verkennen. En bij de omgekeerde biechtstoel luisteren naar geheimen uit de buurt voorgedragen door actrices.

Wil jij dat Het Geheime Park naar jou toekomt? Stuur ons dan een berichtje.

Voor het Rotterdamse festival 'Duizel in het Park' hebben we een participatie project bedacht met de naam Het Geheime Park.

Het bestond uit drie verschillende onderdelen; een speurtocht door het park die alle bijzondere plekken liet zien, een omgekeerde biechtstoel waar je stiekem kon luisteren naar geheimen die live door actrices werden verteld en de kijkdozen waar iedereen zijn geheim kon achterlaten en die van anderen kon bekijken.

Aan de kijkdozen was een wedstrijd verbonden, de mooiste heeft een mooie prijs gewonnen. Een aantal weken voor het festival werden de kijkdozen verspreid door de wijk. Bij de supermarkt en andere middenstand, bij BSO's en scholen en aan artiesten in de buurt, met de vraag een geheim te schrijven of te knutselen en de kijkdoos mee te nemen naar het park tijdens het Duizel in het Park festival. Tijdens het festival kon er ook nog geknutseld worden.