play it forward; een voorstelling ter afsluiting van het congress mygeneration@work. het thema van het congress was het verminderen van jeugd werkeloosheid in europa. hoe ga je om met de veranderende rol als werknemer/ werkgever? wie en wat moeten er veranderen?

In opdracht van de gemeente Rotterdam hebben we voor de afsluiting van het project MyGeneration@work een voorstelling gemaakt waarin het thema en de resultaten tot nu toe werden verwerkt. Met als doel de materie voelbaar te maken, concreet.

In de setting van "De Fabriek van Goede Ideeën" konden alle deelnemers de knelpunten van ons huidige systeem van directeur/ manager/ werker voelen. Na deze ervaring werden alle resultaten besproken en werd de basis gelegd voor het vervolg traject.

Iedereen was erg enthousiast! Men was vooral blij dat de emotie achter de theorie naar boven kwam en er binnen twee uurzoveel langs kon komen op een praktische wijze.
Bekijk hier foto's van Erno Wientjes en tweets van de deelnemers via: The factory of Great Ideas

Idee en tekst: Bas Kortmann en Fokka Deelen  Spel: Julien Knops, Gonny Gaakeer en Fokka Deelen Productie: Bowie Redman Barbiers  Decor en ondersteuning: Iris Veentjes en Jolien van Delft.

Wil je meer informatie? Stuur ons dan een berichtje.